PSlife ønsker alle et godt nytår 2014/2015

Skrevet af: Morten Skou - 31. december 2014 - kl. 15:49
Del denne artikel:
14 0

Efter et godt år med mange spil til den nye PlayStation 4 konsol, så træder vi snart ind i 2015 som forhåbentlig byder på endnu flere lækre spiloplevelser.

Her på PSlife har 2014 budt på masser af debat i vores forum, i forbindelse med vores nyheder og vores nye tiltag med søndagsdebatter initieret af redaktionen har I også taget godt imod. Der er også kommet et væld af nye brugere til, som de eksisterende brugere har været rigtig gode til at tage imod.

Allerede starten af 2015 byder på en række meget ventede titler til PlayStation 4, som eksempelvis The Order: 1886, Dying Light, Evolve og lidt senere Bloodborne. Dem ser vi selvfølgelig frem til både at spille og anmelde.

2014 var også året hvor vi fik mere gang i vores trofæ-oversigter - og der er flere planer i samme retning. Som en lille sjov fact, kan vi se, at I har fået skrabet hele 246.606 trofæer sammen i løbet af året. Det er altså en pæn sjat trofæer og spil som er blevet spillet for at nå op på det antal.

På vegne af hele redaktionen her på PSLife, ønskes I alle et rigtig godt nytår. Vi ses i det nye år, til endnu mere lækker dækning af alt hvad der bevæger sig indenfor PlayStationens verden.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her