PSlife søger nye skribenter

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. august 2018 - kl. 09:53
Del denne artikel:
2 8

Har du tid, lyst og overskud til at hjælpe med at drive PSlife og fortælle andre gamere, om alt hvad der rører sig indenfor PlayStation? Så er det måske dig vi søger!

Vi søger lige nu flere skribenter til PSlife. Som skribent på PSlife, vil du få mulighed for at spille og anmelde en lang række spil til PlayStation, både store spil og mindre unikke og kreative indie-spil - det er helt op til dig selv.

At være skribent på PSlife er ulønnet og man skal se det som en mulighed for, at dyrke ens hobby på et lidt højere plan. Du beholder de spil du anmelder og der vil også være lidt ekstra spil og goodies med mellemrum.

Selv om det er en hobby, er vi meget ambitiøse omkring det vi laver og det ser vi også meget gerne at du er. Udover gå-på-mod så er det nødvendigt at du har gode skrivefærdigheder, brænder for PlayStation og lyst til at dele din viden med andre.

Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil smide i skribent-opgaven, men vi vil alligevel bede dig overveje på forhånd om du har den fornødne tid før du ansøger.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send en mail til chefredaktør Palle Havshøi-Jensen (palle@pslife.dk) og skriv ”Skribent” i emnefeltet eller send en privat besked her på sitet, også med ”Skribent” i emnefeltet. I din besked skal du skrive lidt om dig selv og om din interesse for spil.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at få flere nye PlayStation-ildsjæle med ombord på PSlife!
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her