PSP-remakes på vej til PS3

Skrevet af: Martin Grænge Hansen - 22. maj 2011 - kl. 17:45
Del denne artikel:
16 0

Udvalgte PSP-titler finder snart vej til PS3. Optimeret kontrol, nye funktioner og HD-grafik er blot nogle af de nye tilføjelser.

Selvom Sony aldrig formåede at opnå samme popularitet som Nintendo høstede med deres DS, så har PlayStation Portable alligevel solgt ganske pænt, og den har fået opbygget et spilkatalog der rummer en række nævneværdige titler. En række af disse bliver nu overført til PlayStation 3 under fanen ’ Playstation Portable Remaster Series’. Ordvalget ’remastered’ minder en del om det vi tidligere har set ved genskabelsen af de såkaldte PS2-collections, som blandt andet har ramt Sly Racoon og God of War-serien.

De nye PSP-titler vil blive genskabt i HD og tilpasset til to analogpinde. Desuden fortæller Sony også, at gemte spil vil kunne overføres fra det ene system til det andet.

Den første titel der modtager en PS3-overhaling er det populære ’Monster Hunter 3rd’. Netop denne serie har været med til at sikre, at Sony flere gange har overgået konkurrenten Nintendo på de japanske hardware-salgslister, hvor Monster Hunter-serien er lidt af et kultfænomen.

Pris og udgivelsesdato er endnu ikke kendt.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.