PSX: Dying Light: Enhanced Edition annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. december 2015 - kl. 14:14
Del denne artikel:
3 0

Dying Light får sig en Enhanced Edition der indeholder den kommende The Following, men det originale spil forbedres også.

Den store udvidelse The Following til Dying Light udkommer 9 februar som en del af season pass til Dying Light, men kan også købes hvis man ikke har købt season pass. Hvis man overvejer at købe The Following, er det dog måske en god ide at slå til nu og købe spillets season pass, fordi efter den 8 december stiger season pass i pris og selve The Following udvidelsen kommer til at koste det samme, som season passet koster nu.
Årsagen til prisstigningen er pga. udvidelsen The Following bliver betydeligt større end udvikleren Techland først havde planlagt, men prisstigningen kommer naturligvis ikke til at påvirke hvis man allerede har købt udvidelsen eller season passet og man har et par dage endnu at få det købt til den gamle pris.

Sammen med annonceringen af datoen, blev det også annonceret at der kommer en Enhanced Edition som indeholder alt DLC udgivet til Dying Light, samt naturligvis også den kommende The Following udvidelse. Enhanced Edition udkommer også den 9. februar og kommer både fysisk og digitalt, så hvis man ikke ejer Dying Light og det burde man, da det er et af 2015's bedste spil, som der heller ikke bliver lagt skjul på i denne nye trailer for den nye udgave.

PSlife Share!

Men hvorfor hedder den nye udgave så ikke Game of the Year edition? Techland har ikke bare lavet en samling med spillets DLC, de har også opdateret spillet med en masse forbedringer, som bl.a. inkluderer forbedringer til grafikken, bedre AI, bedre HUD, bedre ydelse, nye parkour bevægelser og meget mere. Se understående liste for den komplette liste og ja disse forbedringer kommer også til det originale spil i form af en patch, så nuværende ejere får også en del af Enhanced Edition helt gratis.

Nightmare difficulty setting
Legend system
Bounties system
New Parkour moves
New enemy attacks and behaviours
Enhanced facial expressions
New NPC models
Improved human enemy AI
Improved volatile AI
Greater firearm variety
HUD and video filter customisations
Audio upgrades
Gameplay quality improvements
Console performance upgrades
Overall game look and feel improvements
#DrinkForDLC Content
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.