P.T. viser sig at være nyt Silent Hill-spil fra Hideo Kojima

Skrevet af: Morten Rask - 13. august 2014 - kl. 06:11
Del denne artikel:
16 0

En interessant drejning på P.T. der blev annonceret i går, og samtidig fik udgivet en interaktiv teaser på PlayStation Store, som i slutningen afslører spillets rigtige identitet.

Metal Gear Solid-skaberen Hideo Kojima har gjort det igen. Da Metal Gear Solid V: The Phantom Pain blev fremvist for første gang, blev det ikke afsløret med det samme, at det var et nyt spil i Metal Gear Solid-serien, men i stedet et spil ved navn "The Phantom Pain", som var under udvikling af et nyt svensk studie, Moby Dick Studios. Det viste sig ikke at være tilfældet, da Hideo Kojima senere kunne afsløre, at det var ham og Kojima Productions der stod bag.

Det samme er sket med P.T., som i går blev annonceret under Sony's pressekonference. Her fik vi fortalt, at et nyt studie ved navn 7780s Studio stod bag det mystiske gyserspil, og at der kunne hentes en "interaktiv teaser" af spillet på PlayStation Store.

I slutningen af denne teaser, ser man en mand gå ned at en dyster gade, hvorefter navnene Hideo Kojima og Guillermo del Toro (filminstruktør, Hellboy, Pacific Rim) bliver vist på skærmen. Kameraet skifter vinkel, og vi ser Norman Reedus (The Walking Dead) som hovedpersonen, hvorefter sekvensen fader ud, vi får afsløret titlen på spillet, "Silent Hills", og at det bliver afviklet i FOX Engine, den samme spilmotor der driver Metal Gear Solid V.

Havde du set den komme?

Du kan se den omtalte video med Norman Reedus i Silent Hills her

Den spilbare teaser til P.T. (Silent Hills) kan hentes her

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her