Red Dead Online indeholder Battle Royale lignende gamemode

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. november 2018 - kl. 14:41
Del denne artikel:
0 3

Der er sluppet detaljer om Red Dead Online betaen, blandt andet om de forskellige multiplayer spilmuligheder, hvor en Battle Royale-lignende del fanger vores øje.

Red Dead Online betaen skydes i gang i dag og den byder på en række forskellige gamemodes, blandt andet Make It Count, Most Wanted, Name Your Weapon, Team Shootout, Races og Hostile Territory.

Make It Count er en Battle Royale-lignende gamemodes for op til 32 spillere, som med udvalgte våben kæmper mod hinanden i et område som bliver mindre og mindre. Af våben kan nævnes kasteknive og bue og pile.

I Most Wanted kæmper alle mod alle og den spiller med flest kills vinder og klatrer op af en rangliste. Der er dog en hage ved at vinde, da der bliver sat en højere og højere dusør på ens hoved, som de andre spillere kan jage og indkassere hvis spilleren med dusøren bliver dræbt.

Name Your Weapon er free for all med forskellige våbensæt. Man får points alt efter hvilke våben man bruger, da nogle af våbnene er sværere at bruge end andre.

Hostile Territory sætter teams op mod hinanden og så skal der erobres zoner på kortet, der indsamles løbende points og holdet som får kontrol over alle zonerne på kortet, vinder.

Team Shootout er almindelig Team Deathmatch.

Endelig er der Races, som kommer i tre former. Der er punkt-til-punkt løb, løb med et bestemt antal runder og endeligt åbne løb, hvor spillerne skal igennem en række checkpoints i vilkårlig rækkefølge.

Red Dead Online betaen skydes i gang i dag for ejere af Ultimate Edition, mens spillere som har købt, og spillet spillet, omkring udgivelsen vil få adgang i løbet af onsdag og torsdag, mens alle andre vil få adgang fredag.

PSlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her