Red Dead Redemption 2 har indtjent mere end 4,5 milliarder kr.

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 30. oktober 2018 - kl. 15:38
Del denne artikel:
10 4

Rockstar Games har i dag annonceret, at Red Dead Redemption 2 har indtjent mere end 4,5 milliarder kroner i løbet af de første tre dage. Mere info her.

Rockstar Games har i dag annonceret, at Red Dead Redemption 2 er den 2. største lancering af et underholdningsprodukt nogensinde, hvis man måler på de første tre dage. Red Dead Redemption 2 har omsat for 725 millioner dollars (4,75 milliarder kr.), kun slået af Rockstars eget Grand Theft Auto V, som omsatte for svimlende 6,5 milliarder kr. på de første tre dage.

Rekorderne stopper ikke her. Red Dead Redemption 2 er ligeledes den største lancering i hele underholdningsindustrien i 2018, det mest forudbestilte spil på PlayStation Network, det hurtigst sælgende spil på lanceringsdagen på PlayStation Network nogensinde og endelig også det hurtigst sælgende spil i løbet af de første tre dage et spil har været tilgængeligt på PlayStation Network.

På det engelske marked er 68% af alle fysiske kopier solgt til PlayStation 4 og Rockstars cowboy-eventyr ligger trygt på toppen af den engelske salgsliste foran mastodonter som Call of Duty: Black Ops 4, FIFA 19, Forza Horizon 4, Assassins Creed Odyssey og Spider-Man.

Vi er i fuld gang med vores anmeldelse af Red Dead Redemption 2, men da det er et voldsomt omfattende spil, har vi endnu ingen planlagt publiceringsdato på anmeldelsen, men du kan være sikker på, at vi arbejder på højtryk.

PSlife Share!
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her