Reklame: Battlefield 4 til 149 kroner

Skrevet af: Morten Skou - 15. december 2013 - kl. 14:29
Del denne artikel:
4 0

Vi har igen fanget et af de virkelig gode juletilbud, og du kan lige nu få Battlefield 4 for kun 149 kroner. Læs hvordan her.

Det er igen CDON der leger julemand, og bag dagens låge gemmer der sig denne gang et eksemplar af Battlefield 4 til enten PlayStation 3, Xbox 360 eller PC for kun 199 kroner.

Hvis du bruger rabatkoden XMAS2013, så får du yderligere 50 kroner i rabat, hvilket bringer spillet helt ned på de 149 kroner - en ganske fornuftig pris for et af årets store spil. Koden kan kun bruges 1 gang pr. kunde, så hvis du allerede har brugt den en gang, så virker den ekstra rabat altså ikke.

Køb Battlefield til 149 kroner her

Som et ekstra hint, så er det faktisk muligt at "opgradere" sit PlayStation 3 eksemplar af Battlefield 4 til en PlayStation 4 udgave. Dette foregår ved at man indtaster den kode som skulle følge med spillet, og derefter kan man for blot 75 kroner ekstra få fat i PlayStation 4 udgaven.

Opgraderingstilbuddet kræver at du beholder PlayStation 3 disken, og at du anvender koden inden den 31. januar.

Køb Battlefield til 149 kroner her

Tilbuddet gælder kun den 15. december. Hvis du køber spillet hos CDON efter at have trykket på et af ovenstående links, så støtter du samtidig PSlife.dk med en procentdel af salget.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her