Resident Evil: Operation Raccoon City annonceret

Skrevet af: Martin Grænge Hansen - 28. marts 2011 - kl. 17:29
Del denne artikel:
13 0

I samarbejde med Slant Six sætter Capcom for første gang spilleren i rollen som Umbrella-lejesvend.

Resident Evil: Operation Raccoon City er en holdbaseret Resident Evil-spil, hvor spillerene ret utraditionelt, tager rollen som de onde.

Handlingen udspiller sig i 1998 i Raccoon City under udbruddet af den originale T-virus. Stemningen skulle minde om den vi kender fra Resident Evil 2 og 3.

Selv siger Capcom:
"Umbrella organisationen har brug for at rydde spor ad vejen og sender derfor et elitehold ind i Raccoon City, for at destruere alle beviser på udbruddet og eliminere eventuelle overlevende.
Spillerne påtager sig rollen som en Umbrella Security Services soldat (USS). Man kan spille alene eller i fire-player coop."


Selvom Resident Evil-serien har bevæget sig i helt nye retninger de seneste par udgivelser, så lover Capcom at de har tænkt på deres fans: "Fans kan forvente at se mange originale Resident Evil fjender, ikoniske landmærker såsom Raccoon City Politistationen og yndlingsfigurer, herunder Leon S. Kennedy, der som en nyudklækket betjent i Raccoon City, er et eftertragtet mål for Umbrella organisationen"


Spillet vil også byde på online multiplayer, men denne del beskrives kun i løse vendinger:
"Hver enkelt af disse vil give en unik spiloplevelse takket være situationen mellem Umbrella Security Service, US Special Ops og horderne af zombier"



Resident Evil: Operation Raccoon City forventes at udkomme i slutningen af 2011
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.