Årets Call of Duty kommer fra Trearch

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. februar 2018 - kl. 10:10
Del denne artikel:
3 3

Activision har bekræftet, at årets Call of Duty kommer fra Black Ops teamet hos Trearch - og holder dermed fast i deres 3-års cyklus blandt Call of Duty studierne.

Call of Duty er forståeligt en meget vigtig serie for Activision og de har sat tre studier på serien; Treyarch, Sledgehammer Games og Infinity Ward og det betyder, at hvert studie har tre år til at udvikle et nyt Call of Duty spil.

Det tvivlsomme Call of Duty: Infinite Warfare fra 2016 kom fra Infinity Ward og sidste år stod Sledgehammer Games bag det glimrende Call of Duty: WWII, så i år er det Treyarchs tur.

Det sidste spil fra Treyarch var Call of Duty: Black Ops III fra 2015 og de har tidligere stået bag Black Ops II og Black Ops - så naturligvis går spekulationerne på, om vi i år får et Black Ops IV at se i år.

Hvad håber du på? Vil du gerne se et Black Ops IV, eller skal Activision holde fast i at serien går tilbage til rødderne som WWII gjorde, ved at lade spillene udspille sig i anden verdenskrig - eller måske endda og lade sig inspirere af Electronic Arts og lave et Call of Duty i første Verdenskrig?

PSlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her