Rise & Shine er udkommet til PS4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. april 2017 - kl. 20:31
Del denne artikel:
0 0

Action-platformspillet Rise & Shine kommer ud af det blå og det er nu ude på PlayStation 4. Mere info her.

Rise & Shine udkom på Xbox One og PC tilbage i januar og er et side-scrollende 2D platformspil fra den lille spanske udvikler med det mundrette navn Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team (ja, det hedder de).

Spillet er det første fra det lille team til konsoller og PC og det byder på et særdeles udfordrende gameplay, hvor det traditionelle platform-gameplay har fået tilsat elementer fra bullet hell shootere og endda puzzlespil – krydret med god humor og sjove referencer til andre spil.

Man tager rollen som drengen Rise, som ved et tilfælde får en talende pistol ved navn Shine og herfra går den vilde platform-jagt for at redde verden. Shine er nøglen til et supervåben, der er placeret på et kongeslot, så Rise må bringe Shine dertil, hvor kongen ved hvad der skal gøres, for at aktivere supervåbnet og dermed få afsluttet krigen mod ækle rumvæsner.

PlayStation 4 versionen af Rise & Shine kommer lidt ud af det blå og kan købes nu på PlayStation Store for lidt over 100 kr. hvis du er PlayStation Plus abonnent.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her