Rockstar: GTA V det mest indholdsrige spil

Skrevet af: Tobias Thybo - 14. august 2013 - kl. 22:51
Del denne artikel:
6 0

Sandkassespillet GTA V bliver ikke nødvendigvis det største spil i verden, men til gengæld det mest indholdsrige, siger udvikler.

Rockstar har selvtilliden i orden forud for lanceringen af deres længe ventede femmer i GTA-serien. Den 17. september rammer GTA V butikkerne, og et springende punkt for Rockstar har været at gøre spillets verden så indholdsrigt som muligt:

”Jeg ved, der er geografisk større spil derude, men det tror jeg ikke, der er i forhold til indhold. Jeg vil gerne understrege, at denne verden ikke kun er enorm, men den er fuldstændig håndlavet.”, siger Aaron Garbut, Art Director, til Buzzfed. Han er ikke bange for, at de mange virtuelle kvadratkilometer kommer til at føles ligegyldige:

Hver eneste lille stykke af denne verden har haft et større antal ekstremt talentfulde kunstnere til at granske det. Der er altid noget at opdage, noget underligt eller interessant at se eller interagere med. Det er bestemt ikke en stor, tom verden. (...)Vi plejede at kalde Liberty City en levende, åndende verden, men dette er langt ud over noget, vi har lavet før.”

Aaron Garbut fortæller også, at holdet har brugt masser af tid på at udvikle både historiens karakterer og de mange forbipasserende på gaden. Også har var det vigtigt for Rockstar at fremelske mangfoldigheden:

”Så snart vi først havde bestemt os for verdens målestok og rækkevidde, var besættelsen at sikre, at den vrimlede med liv. Når rækkevidden og detaljerne er så ekstreme, betyder det i store træk, at vores mål var at få alt med i spillet.”

Grand Theft Auto V skal forsøge at leve op til sin forgænger, der har solgt flere end 25 millioner siden udgivelsen i 2008.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.