Rockstar interesseret i PS4 – tænker ikke på GTA

Skrevet af: Tobias Thybo - 21. september 2013 - kl. 18:20
Del denne artikel:
9 0

Rockstar har et øje på de nye konsoller, men har ingen umiddelbare planer om at arbejde på Grand Theft Auto-serien.

Selvom Grand Theft Auto V for nylig udkom med bulder og brag til de nuværende konsoller, har udvikleren Rockstar aldrig været fristet til at lave en version til PS4 og Xbox One. Medskaber Dan House fortæller til The Guardian, at der ikke er noget GTA, der er en del af de foreløbige planer for Rockstar:

”Selvfølgelig er vi interesseret (i de nye konsoller, red.). Men nej, ikke i forhold til GTA, for vi arbejder altid på det nuværende spil. Vi ser på teknologien på et mere praktisk niveau: hvad vil være klar til hvilket spil, vi arbejder på længere henne på vejen. Vi har ikke et andet GTA under udvikling, vi arbejder ikke på tre af disse spil ad gangen. Det ville være fænomenalt deprimerende.”,

Dan House understreger, at Rockstars fokus altid har ligget på at lægge alle kræfter i det spil, man nu er i gang med, men antyder også, at man med tiden vil vende blikket mod serien igen:

”Dette var det bedste spil, vi kunne lave på dette tidspunkt – vi gemmer ikke noget til fremtiden. Hvis du sagde til mig nu, begynd at designe et nyt GTA, ville jeg tænke: 'Åh, hvad fanden skal jeg gøre nu?' Men forhåbentlig, når tiden kommer, vil vi finde ud af, hvad der var godt, hvad der ikke var, og hvad der kunne blive forbedret med en smule teknologi. Årsagen til, at spillet stadig er levende og spændende 11 år, efter det blev til 3D, er, at vi ikke har gjort det. Vi har satset alt i hver eneste version på at prøve og lave det absolut bedste spil, vi kunne lave på det tidspunkt.”

Dan House fortæller i øvrigt, at noget af det mest spændende for ham og holdet var at genskabe forskellen på by- og landområderne i USA og siger, at selvom de godt kunne være interesseret i at bygge et spil op i London, så er det i USA, at GTA-serien har hjemme.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.