Rygte: Assassins Creed Unity vil foregå i Paris

Skrevet af: Jesper Thuesen - 20. marts 2014 - kl. 09:51
Del denne artikel:
3 0

Der har været spekuleret i Rusland, Tyskland og også Japan, men det ser ud til, at Paris bliver målet for det næste Assassins Creed-spil.

Ét af de mest yndede community-lege op til enhver Assassins Creed-udgivelse er, at finde ud af, hvor i verden spillet vil foregå. Kotaku har opsnappet en række screenshots, som tilsyneladende skulle stamme fra et nyt PlayStation 4 og Xbox One spil kaldet Assassins Creed Unity.

Som det ses på herunder, så efterlader billedet ikke meget til fantasien, da Notre Dame klart kan ses i baggrunden, hvorfor det altså er oplagt at tro, at spillet vil foregå i Paris.

PSlife Share!

Kotaku fortæller herudover, at der tilsyneladende skulle være hele to nye Assassins Creed spil i støbeskeen. Foruden Unity, skulle der være et Assassins Creed spil, med kodenavnet Comet, på vej til Xbox 360 og PlayStation 3.

Selv om ingen naturligvis har bekræftet de ovenstående rygter, så har rygter om Unity og et Assassins Creed spil i Frankrig tidligere floreret på nettet, så om ikke andet, så er der tale om vedvarende rygter, og der er jo som regel ikke røg, uden at der er ild et sted.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her