Rygte: Batman Arkham-pakke på trapperne

Skrevet af: Tobias Thybo - 19. september 2013 - kl. 11:06
Del denne artikel:
0 0

De to Batman-klassikere i svøb, Arkham Asylum og Arkham City, er på vej i en samlet pakke, der inkluderer alle udvidelsespakker.

Der er ikke langt, til tredje akt i Batman Arkham-serien, med undertitlen Origins, dukker op i butikkerne. Og Warner Bros er tilsyneladende ikke sene til at lukrere på opmærksomheden. En pakke med de to Arkham-forgængere, Arkham Asylum og Arkham City er nemlig ved at blive gjort klar til butikkerne.

Det er spilbutikken Gamestops amerikanske hjemmeside, der har annonceret spilpakken, som udover Game of the Year-udgaverne af Arkham Asylum og Arkham City også kommer med alle de forskellige udvidelsespakker, der er udgivet efterfølgende. Det gælder blandt andet fire nye Challenge-baner til Arkham Asylum og en håndfuld karakter-pakker til Arkham City.

Arkham-pakken står på Gamestops hjemmeside til udgivelse den 23. september til PS3 og Xbox 360, men ingen udgivelsesdatoer i andre lande er blevet bekræftet. Batman: Arkham Origins tager sit udgangspunkt før historien i begge sine forgængere. Det udkommer den 25. oktober.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her