Rygte: Capcom arbejder på Resident Evil 4 remake

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. april 2020 - kl. 15:09
Del denne artikel:
5 2

Capcom har haft stor succes med deres Resident Evil remakes og de skulle nu, ifølge rygterne, have kastet sig over Resident Evil 4.

Rygterne på nettet tager til. Capcom skulle efter sigende have arbejdet på en remake af Resident Evil 4 siden 2018 og bag projektet står M-Two, som er et studie fra Osaka, med tidligere chef for PlatinumGames, Tatsuya Minami, ved roret. De har også bidraget til udviklingen af Resident Evil 3.

Manden bag det originale Resident Evil 4, Shinji Mikami, skulle angiveligt have afvist at lave en remake, men han har givet grønt lys for projektet og han har bidraget med retningslinjer for den gennemgribende remake. I øvrigt skulle dele af Resident Evil 2 og Devil May Cry 5 teamet også være med på projektet.

Resident Evil 4 udkom oprindeligt til Nintendo Gamecube for 15 år siden og det er blevet konverteret og opdateret flere gange til forskellige, men det er aldrig før blevet genopbygget som Resident Evil 2 og Resident Evil 3 netop er blevet det.

Remaken af Resident Evil 4 skulle have en planlagt udgivelse engang i 2022, men da der endnu ikke er noget officielt fra Capcom, tager vi alle ovenstående informationer udelukkende som rygter.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.