Rygte: Knack 2 under udvikling

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. februar 2016 - kl. 20:27
Del denne artikel:
5 0

Med Knack 2 måske på vej, i følge rygter baseret på informationer fra Linkedin, kan vi forhåbenligt snart få det første Knack til PlayStation Plus.

Knack udviklet af PlayStation 4's hovedarkitekt Mark Cerny blev ikke helt det hit som Sony havde håbet på, spillet udviste potentiale og var i momenter et sjovt spil, men som et klassisk lancerings spil til en ny konsol, kunne det godt have tålt et halvt år mere finpudsning.

Der har ingen snak været om en evt. efterfølger fra Sony, men historien i spillet lagde op til og nu ser det måske ud til at Knack 2 er på vej. Oplysningerne stammer fra spil-forummet Neogaf, hvor brugeren qualitydisc har opdaget at en 3D animator fra udviklings firmaet XPEC, har tilføjet Knack II til sit resume på Linkedin ,med informationen at hans udvikling startede i maj 2015 på Knack II.

Oplysningerne er blevet fjernet igen fra Linkedin og der har været ingen former for bekræftelse, så det er naturligvis kun på rygte stadiet, men personligt vil vi byde et Knack 2 velkommen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her