Rygte: Ny PlayStation Vita model på vej

Skrevet af: Hoder Jensen - 20. april 2015 - kl. 23:21
Del denne artikel:
2 0

En ny PlayStation Vita model er måske på vej med bedre PlayStation 4 support, hvis man skal tro et nyt registeret varemærke.

Firmaer registrerer deres varemærker og det sker inden produkterne er udgivet, hvilket betyder de prøver at holde det hemmeligt, hvilket også som regel lykkedes. Men den her gang kunne det godt ligne at det ikke er lykkedes for Sony, da en tegning af hvad der ligner en ny PlayStation Vita model, er sluppet ud på det store Internet.

Den måske nye model, som kan ses på understående billede, ligner ved første blik en almindelig PlayStation Vita, men hvis man kigger nærmere så ligner det at der er blevet plads til ekstra skuldre knapper og en ny port på siden. De ekstra skuldre knapper vil betyde bedre kompatibilitet med PlayStation 4 spil der tilgås via Remote Play, hvor det altid er en udfordring at der mangler L2 og R2 knapperne og måske endda kommende PlayStation Vita spil med support for de nye knapper.

Den nye port er mere svær at se hvad præcis dens funktion er, men nogle åbenlyse bud kunne være en HDMI port eller endnu bedre en micro-SD port, så der kan bruges almindelige micro-SD kort i stedet for de dyre hukommelseskort fra Sony.

PSlife Share!

Som sagt er det her stadigvæk et rygte og langt fra bekræftet af Sony, men med med årets E3 konference under 2 måneder væk, så er det ikke utænkeligt at vi har set det første af en opdateret PlayStation Vita model. En model der vil tiltale endnu mere til PlayStation 4 ejere, med de ekstra skulderknapper og kunne man tør håbe, forbedret WIFI antenner i. Vi holder et skarpt øje med E3, som vi gør hvert år.

Som en sidste note, er det værd at bemærke, at den nyeste firmware til PlayStation Vita, version 3.5, har frigjort mere hukommelse for konsollen. Efter version 3.5, så har spil på PlayStation Vita adgang til 30% mere hukommelse, hvilket næppe får meget at sige for nuværende spil, men kommende spil får altså mere at lege med.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.