Rygte: Planter, plæneklippere og zombies på PlayStation 4

Skrevet af: Jesper Bruno - 12. januar 2014 - kl. 20:06
Del denne artikel:
4 0

Spillet kommer eksklusivt næste måned til Xbox 360 og Xbox One. En PC version er også bekræftet, dog tyder noget på at vi måske også ser til titlen på PlayStation.

Det kommende spil fra PopCap, Plants vs. Zombies Garden Warfare, udkommer næste måned på Microsofts platform., men i et interview har produceren Brian Lindley udtalt sig lidt omkring håbet om at få spillet at se på andre platforme end hidtil planlagt.

”Vi har ikke bekræftet nogen planer om at bringe spillet til andre yderligere platforme end PC, men jeg besvare som regel disse spørgsmål, at vi ønsker at spillet kommer i hænderne på så mange mennesker som muligt, vi er selvfølgelig eksklusiv til Xbox først, men jeg tror at vi i de kommende måneder vil se annonceringer der vil glæde spillere uanset hvilken platform de foretrækker” nævner han i et interview.

Spillet blev annonceret eksklusivt til Xbox ved E3 2013 og er et ”Spin off” baseret på Plants Vs Zombies, en ”Third person shooter” med fokus på ”co op multiplayer”.

Vi mangler stadig at se Plants vs. Zombies 2 på PlayStation platformen, men kunne i være interesseret i denne titel på PlayStation 4 eller PlayStation Vita? Måske begge?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her