Rygte: PlayStation 5 har 664GB ledig plads

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. oktober 2020 - kl. 19:32
Del denne artikel:
9 2

PlayStation 5 er udstyret med en noget lille 825GB SSD, men når systemet er installeret, er der tilsyneladende noget mindre plads tilbage til spil og andet.

PlayStation 5 er udstyret med et 825GB SSD drev, men efter at forskellige streamere har fået leveret PS5 maskiner til hands-on previews, er der dukket rygter op om at der blot vil være 664GB ledig plads til spil og andet sjovt.

Det betyder dog ikke, at PlayStation 5’s brugerflade vil fylde over 160GB, men Sony reserverer dog omkring de 160GB til systemet, systemfunktioner og andet og det ender med at betyde, at der ikke er specielt meget plads tilbage. Dette skal ses i lyset af, at Sony har meddelt at Spider-Man Miles Morales vil fylde omkring 50GB og at remaken af Demon’s Souls skal bruge “mindst 66GB” siger Sony.

Dog tilbyder PlayStation 5 en fleksibel måde at håndtere spillenes installationer på og det vil sige, at man for eksempel kan vælge kun at installere spillets multiplayer del eller slette kampagnen i et spil, når denne er gennemført.

Det er dog ikke usædvanligt at der reserveres en større portion plads til systemet og systemfunktioner - Microsoft napper lige under 200GB på Xbox Series X, men den er så også udstyret med en 1TB SSD og har 802GB ledig plads tilbage til spil.


De 664GB ledig plads er omkring 200GB mindre end hvad man har til rådighed på ens PS4 Pro og knap 140GB mindre end på Xbox Series X - hvad tænker du om 664GB plads til dine spil og apps?

Vi skal dog understrege, at dette er info fra streamere og ikke officielt fra Sony selv.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her