Rygte: Prisfald på PlayStation 4 er på vej

Skrevet af: Hoder Jensen - 5. oktober 2015 - kl. 13:23
Del denne artikel:
1 0

PlayStation 4 har allerede fået et prisfald i Japan, alt tyder på USA får et meget snart, men hvad med Europa? *Opdateret*

PlayStation 4 fik et prisfald i Japan for 3 uger siden og nu tyder det på at det amerikanske marked også får et prisfald. Den store amerikanske varehus-kæde Target har sat PlayStation 4 op på deres side til 349$, som er 50$ lavere end normalt. Target omtaler selv et prisfald på 50$, som man kan se fra understående billede.

Der er ingen officiel udmelding fra Sony eller informationer om et lign. prisfald i Europa. Men med julesalget lige rundt om hjørnet, samt Xbox One står til 349$ i USA, er det meget sandsynligt at PlayStation 4 nu får sit første prisfald siden lanceringen for næsten 2 år siden. Det store spørgsmål er så naturligvis, hvor globalt prisfaldet bliver og om det er permanent eller kun julesalget.

Vi holder naturligvis øje med en officiel udmelding fra Sony af.

** Opdatering **
Prisfaldet er nu blevet officielt i USA og Canada, hvor standardudgaven af PlayStation 4 på 500GB er blevet sat ned til 349$ og som endda pt. kan fåes sammen med UNCHARTED: The Nathan Drake Collection.

Der er stadigvæk ingen informationer om prisfald i Europa og Danmark.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her