Rygte: PS5 udviklerkit er sendt ud til udviklere

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. marts 2018 - kl. 14:13
Del denne artikel:
5 4

Ifølge rygter, skulle en række udviklere rundt omkring i verden allerede have fået tilsendt PlayStation 5 udviklerkits. Men gå nu ikke i panik hvis du lige har købt en PS4 - der er et stykke tid til at vi ser en PlayStation 5.

Industri-insideren Marcus Sellars har tidligere afsløret tophemmelige ting omkring spilbranchen, så når han poster noget på Twitter, så lytter man efter, for der er en god sandsynlighed for, at det rent faktisk er sandt.

Det nyeste fra Sellars er, at Sony angiveligt allerede skulle have udsendt PlayStation 5 udviklerkits ud til en række udviklere. Udviklerkits er typisk en kraftig PC, som kører med de specs som Sony forventer at PlayStation 5 vil have, så udviklerne allerede nu kan begynde at arbejde på projekter til den nye maskine.Alt tyder dog på, at udgivelsen af en PlayStation 5 (eller hvad den nu kommer til at hedde) ligger mindst to år ude i fremtiden. Der var seks år imellem udgivelsen af den første PlayStation og PlayStation 2 og yderligere seks år gik inden PlayStation 3 udkom. De første udviklerkits til PlayStation 4 blev sendt ud i løbet af 2012, to år før udgivelsen i 2014.

Tiderne, og især konkurrencen, har naturligvis ændret sig, men det er bestemt ikke blevet billigere at udvikle nye konsoller, så mon ikke der går mindst seks år fra PlayStation 4's udgivelse til vi ser en PlayStation 5, som derfor må lande tidligst i 2020?

Vi skal understrege, at dette udelukkende er rygter og at der ikke er noget officielt fra Sony omkring sagen.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her