Rygte: PSN hacket igen * Opdateret *

Skrevet af: Morten Skou - 15. august 2012 - kl. 20:35
Del denne artikel:
14 0

Så ser den ud til at være gal med sikkerheden på PlayStation Network igen. For kort tid siden blev der lækket en større mængde data på internettet og Anonymous står bag.

Via hackergruppen Anonymous' Twitter konto, har de offentliggjort, at de har hacket Sony - herunder PlayStation Network igen.

Om der er hold i dette er selvfølgelig svært at sige med sikkerhed, men normalt når Anonymous har meldt ud om noget, så har det været korrekt. En delmængde af den data, som åbenlyst inkluderer "krypterede" kodeord og e-mail adresser, er blevet lækket på nettet som bevis på at Sonys brugerdatabase er blevet hacket igen.

I alt hævder hackerne, at have fået fingre i detaljerne op over 10 millioner brugere fra Sony's brugerdatabase, som blandt andet omfatter brugere fra PlayStation Network.

Den lækkede liste, med en delmængde af databasen, som vi har på PSlife har set, inkluderer 12 brugere med .dk e-mail adresser, som altså nu ligger til offentligt skue.

Der er endnu ingen udmelding om det fra Sony.

Opdatering:
Mere og mere tyder på at der heldigvis var tale om en forkert udmelding fra anonymous på deres twitter-konto. Det tweet som de skrev omkring hacket, er nemlig blevet slettet igen.

Opdatering:
Sony har nu kommenteret på sagen, og udtaler følgende: "We've confirmed that the recent claim that PlayStation Network was illegally hacked and that customer passwords and email addresses were accessed is completely false."
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her