Rygte: Sony vil heller ikke være på E3 2020

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. januar 2020 - kl. 16:44
Del denne artikel:
2 1

Rygterne vil vide, at Sony heller ikke vil være på årets E3 messe - en stor fejl når man har en ny konsol lige på trapperne mener analytiker.

For første gang i E3’s 24 årige historie, droppe Sony sidste år E3 messen. Sony holdte deres traditionelle presse-konference men var ikke til stede med en stand. Gamerne kunne altså ikke besøge Sony og PlayStation, når messen blev åbnet for offentligheden.

På trods af at Sony vil frigive PlayStation 5 i løbet af 2020, er der nu rygter om at Sony også i år vil droppe E3 messen. Vi har ikke noget officielt fra Sony endnu og analytikeren Michael Pachter mener da også, at det vil være en stor fejltagelse hvis Sony ikke er tilstede i år.

Michael Pachter siger:
As far as I know, they don't plan to attend. I think that's a huge mistake, as their 'focus on the consumer' is not inconsistent with their attendance at the premier industry trade show. I hope they change their minds, but I am sceptical.


Hvis det er tilfældet at Sony ikke vil være til stede med deres nye konsol, blot måneder før den rammer butikken, er det en ren gavebod for Microsoft, som har helt frit spil med deres nye Xbox One Series X, som forventes at skulle tage kampen op med PlayStation 5.

Vi forventer en udmelding fra Sony inden alt for længe.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her