Se de mindre PlayStation 5 annonceringer her

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. juni 2020 - kl. 07:00
Del denne artikel:
2 3

Ved siden af de store annonceringer på Sonys PlayStation 5 event i aftes, var også en række mindre, men ikke mindre interessante, annonceringer. Se dem her.

Ved siden af Horizon: Forbidden West, Gran Turismo 7 og Spider-man: Miles Morales, var der også en håndfuld mindre annonceringer, som også så ganske spændende ud. Vi har samlet dem til dig her nedenfor.

Stray (PS4 & PS5 - 2021)
Fortabt, alene og adskilt fra familie, må en omstrejfende kat løse et gammelt mysterium, for at undslippe en længe glemt cybercity og finde vej hjem.

Little Devil Inside (PS4 & PS5 - senere også til PC)
Little Devil Inside er et action eventyr med rollespil og survival elementer, som udspiller sig i en semi-åben verden.

Jett: The Far Shore (PS4 & PS5 - 2020)
Bag Jett: The Far Shore står Superbrothers, som er bedst kendt for det glimrende Superbrothers: Sword & Sworcery EP fra 2011. Deres nye spil hedder Jett: The Far Shore og er cinematic action eventyr, som tager en på en rejse ud i rummet for at skabe fremtiden for et folk, der er hjemsøgt af glemslen.

Kena: Bridge of Spirits (PS5 - senere også til PC)
Kena: Bridge of Spirits er et historiedrevet actioneventyr, der kombinerer efterforskning med højt tempo. Man tager rollen som Kena, en ung Spirit Guide, der drager ud på en farefuld rejse for at afsløre den mystiske historie bag landsbyens død. Spillet kommer fra Ember Lab, en ny udvikler med rødder i filmindustrien.

Solar Ash (PS4 & PS5 - senere også til PC, 2021)
Fra folkene bag Hyper Light Drifter kommer Solar Ash, som er en rejse i høj hastighed gennem en surrealistisk og smuk verden.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her