Se den actionfyldte Bulletstorm: Full Clip Edition lanceringstrailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 24. marts 2017 - kl. 14:52
Del denne artikel:
7 2

Den remastered udgave af det crazy Bulletstorm udkommer i starten af april – men allerede nu er lanceringstraileren frigivet. Få mere info og se traileren her.

Bulletstorm var en glimrende over-the-top first-person-shooter da det udkom i 2011 og det var udviklet i et samarbejde mellem Epic Games (Gears of War) og polske People Can Fly. Bulletstorm: Full Clip Edition er en remastered udgave og det vil indeholde det originale spil plus alle tidligere udgivet udvidelser.

Spillet vil desuden byde på opdateret grafik med flottere omgivelser, bedre lyssætning, opdateret animationer og en mere flydende grafik – og hvis man har en PlayStation 4 Pro, vil spillet køre i 4K opløsning.

Foruden opdateringerne, vil Full Clip udgaven også indeholde en ny Overkill kampagne, hvor man fra starten har adgang til alle våben og alle skillshots, hvor sidstnævnte gør det muligt at tage livet af ens fjender, for eksempel ved at gøre brug af omgivelserne. Som en lille sjov bonus, er Duke Nukem med i den nye udgave af Bulletstorm.

Spillet udgives af Gearbox Software og sammen med udviklerne People Can Fly fra Polen har de i dag frigivet lanceringstraileren for ud for udgivelsen på PlayStation 4, Xbox One og PC den 7. april.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her