Se EAs årlige Super Bowl forudsigelse

Skrevet af: Morten Skou - 7. februar 2016 - kl. 18:56
Del denne artikel:
0 0

I aften er det igen tid til Super Bowl - det betyder at EA har brugt Madden NFL til at forudsige resultatet, og så holder vi selvfølgelig vores chat åben hele natten.

Aftenens kamp står imellem Carolina Panthers med Cam Newton i front og Denver Broncos med veteranen Payton Manning i spidsen. Det store spørgsål er nu, om kampen ender som de fleste forventer, med at Panthers løber med sejren, eller om Payton Manning får lov til at slutte hans karriere med en Super Bowl sejr.

Electronic Arts har allerede simuleret aftenens kamp i deres Madden NFL 16. Hvis du vil se hvordan denne forudsigelse af kampen ender, så må du se videoen herunder - spillet fra EA har en rimelig fin statistik når det kommer til at afgøre kampene, så jeg vil ikke afsløre for meget her.

Ligesom det har været tilfældet de sidste mange år, så holder vi vores chat åben herinde på PSlife både op til og under hele Super Bowl. Du kan som altid finde chatten på www.pslife.dk/chat - eller med en IRC klient på irc.xboxlife.dk i #superbowl.

Rigtig god fornøjelse til dem af jer der skal se kampen!

Se EAs simulering af Super Bowl kampen her

Hvem tror du vinder? Skriv en kommentar herunder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her