Se hvornår en række PlayStation 5 spil forventes at udkomme

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. januar 2021 - kl. 13:44
Del denne artikel:
1 1

Sony har løftet lidt af sløret for hvornår nogle af deres kommende PS5 spil forventer at lande - det drejer sig blandt andet om Ghostwire: Tokyo, Kena: Bridge of Spirits og Capcoms Pragmata.

I de seneste par dage har Sony drypvis løftet lidt af sløret for, hvornår nogle af de kommende PlayStation 5 spil vil lande - sådan cirka da. Der er nemlig ingen præcise lanceringsdatoer.

Det første spil er Kena: Bridge of Spirits, som har fået sin udgivelse til marts bekræftet. Ghostwire: Tokyo har tidligere blot haft en 2021 udgivelse, men det er nu snævret ind til oktober 2021.

Project Athia fra Square Enix lader til at komme i januar 2022, men det er en dato vi vil tage med forbehold, for det er sært at et så stort profileret spil skulle udkomme i januar, lige efter det lukrative julesalg.

Capcoms Pragmata har tidligere haft en 2022 release klistret på coveret, men det er nu blevet forsinket 1 års tid, så udgivelsen nu blot står til 2023. Det kommer vi altså til at vente noget på.

Ratchet & Clank Rift Apart står stadig blot til engang i 2021 og det samme gør Horizon Forbidden West. Solar Ash er bekræftet til at udkomme i juni 2021 og det samme er Little Devil Inside, mens Stray står til at udkomme til oktober i år.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.