September måneds PlayStation Plus titler offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. august 2014 - kl. 18:24
Del denne artikel:
8 0

Der er action platformer og et dansk spil til PlayStation 4, mens der er slåsspil, race og shooter til de andre platforme.

Så er sløret blevet løftet for næste måneds PlayStation Plus titler. PlayStation 4 får fornøjelsen af et helt nyt spil, i form af Velocity 2X, som er efterfølgeren til de meget roste Velocity spil, allerede udkommet til PlayStation 3 og PlayStation Vita. Derudover får PlayStation 4 ejere også adgang til Sportsfriends, som er fra den danske udvikler Die Gute Fabrik, hvilket indeholder 4 spil med fokus på lokal multiplayer. Sportsfriends er blevet rost for at være en glimrende samling af spil til lokal multiplayer, specielt hvis man også er ejer af PlayStation kameraet, da den ene titel gør brug af kameraet til at følge PlayStation Move eller Dualshock 4 controllers.

Til PlayStation 3 ejere er der Sony's svar på Super Smash Bros., nemlig deres PlayStation Allstars Battle Royale, som er et udmærket fighting spil. PlayStation 3 ejere får også Hoard, et action strategi spil fra 2011, men bedømt over de 6 spil fra septembers PlayStation Plus udvalg, er det nok det svageste spil der tilbydes i denne omgang.

PlayStation Vita ejere har en stor måned, hvor de får den glimrende shooter TxK, som udkom tidligere på året og så får de også fornøjelsen af Joe Danger, der debuterer næste uge på platformen. Joe Danger til PlayStation Vita indeholder det fulde indhold fra Joe Danger 1 og Joe Danger 2, der allerede er ude til PlayStation 3 og Xbox 360.
PlayStation Vita ejere får derudover også Velocity 2X og PlayStation Allstars Battle Royale, pga. de er Crossbuy, samt PlayStation 3 ejere får også adgang til Sportsfriends.

Nye spil i Instant Game Collection pr. 3/9

PlayStation 4:
- Velocity 2X
- Sportsfriends

PlayStation 3:
- PlayStation Allstars Battle Royale
- Hoards

PlayStation Vita:
- TxK
- Joe Danger PS Vita

Spil der forlader Instant Game Collection pr. 3/9
PlayStation 4:

- FEZ
- Road Not Taken

PlayStation 3:

- Crysis 3
- Proteus

PlayStation Vita

- Metrico
- LEGO Harry Potter 5-7 Years

Vi har en anmeldelse klar af Velocity 2X den 2 september, men vi kan allerede nu afsløre at det bestemt ikke er et dårligt spil, som PlayStation 4 ejerne får adgang til.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her