September var endnu en fantastisk måned for konsolsalget

Skrevet af: Jesper Thuesen - 17. oktober 2014 - kl. 08:53
Del denne artikel:
7 0

Der bliver fortsat omsat for gigantiske beløb indenfor konsolområdet og september måned var den bedste salgsmåned for PlayStation 4 hidtil.

De såkaldte NPD tal, der måler salget i Nordamerika viste endnu engang, at forbrugerne fortsat langer mange penge over disken, for at få en ny konsol eller spil til denne med hjem.

Således blev september endnu en rekordmåned, hvor PlayStation 4 nød sit hidtil største salg. Konsollen blev hjulpet på vej frem af lanceringer såsom Destiny, hvor PlayStation 4 udgaven af spillet nød det største salg, samt FIFA, Madden NFL og mange andre titler.

Også det digitale salg nåede et rekordniveau på PlayStation 4 i september, og trenden forventes at fortsætte i de spiltunge efterårsmåneder, og analytikerne forventer at specielt GTA V kommer til at sætte et solidt aftryk på salgstallene.

Brancheanalytiker Michael Pachter havde inden offentliggørelsen af NPD-dataene forudset, at Xbox One ville blive den bedst sælgende konsol i september måned, men dette blev ikke realiseret. Istedet blev PlayStation 4 for 9. måned i streg den bedst sælgende konsol i en måned, hvor salget for spil og konsoller nåede gigantiske 1,1 mia. US dollar, hvilket var 2 procent mere end samme måned sidste år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her