Sine Mora er også på vej til Playstation 3

Skrevet af: Morten Rask - 21. juni 2012 - kl. 18:20
Del denne artikel:
1 0

Den populære shoot'em up fra Xbox Live Arcade, der blev annonceret til at udkomme til Playstation Vita ved E3, er nu også blevet annonceret til at udkomme til Playstation 3.

Digital Reality har i dag annonceret at Sine Mora vil udkomme til Playstation 3, såvel som til Playstation Vita som blev annonceret ved E3.

Balázs Horváth, ved Digital Reality havde følgende at sige:
"Efter at have haft en ekstrem succesfuld lancering på Xbox LIVE Arcade og efter at have afsløret Vita versionen ved ved E3, til stor værdsættelse, er vi mere spændte end nogensinde om at skulle bringe oplevelsen til endnu en platform. Det er mere vigtigt en noget som helst, er at vi har skabt noget vi elsker, og vi ved at Sina More vil blive elsket igen på Playstation 3."

Sine Mora bliver beskrevet som en "diesel-punk" shoot'em up med tidsmanipulerende elementer og vil indeholde over 60 kombinationer af fly, karakterer og tidsmanipulerings enheder.

Musikken i spillet er komponeret af Akira Yamaoka, som er kendt fra hans arbejde på Shadows of the Damned og Silent Hill serien, og spillet indeholder desuden kulisser til boss-kampe, designet af Mahiro Maede, som blandt andet er kendt for hans arbejde i animations-scener i Animatrix og Kill Bill Vol. 1.

Der er ingen melding om en udgivelsesdato, eller eventuelt cross-funktion mellem Playstation 3 og Playstation Vita versionen, men vi regner med at høre mere nyt omkring spillet i løbet af året.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.