Skyforge klar til PS4 lancering dette forår

Skrevet af: Jonas Bährentz - 16. februar 2017 - kl. 09:23
Del denne artikel:
0 0

Free-to-Play Action MMORPG fra Obsidian Entertainment og Allods Team debuterer på PS4 til foråret

Hvis du ikke i forvejen er ’MMO-mættet’ af titler som Elder Scrolls Online, Neverwinter eller DC Universe Online er der håb forude. Det karakter-baserede MMORPG, Skyforge, fra russiske Allods Team gør nu sit indtog på PlayStation 4. Skyforge har været gratis tilgængeligt på PC i lidt over 1 år, hvor det har haft ganske stor succes – så stor endda, at spillet nu debuterer på Sony’s spillekonsol.

Modsat konventionelle MMORPG titler så binder Skyforge-spillere sig ikke til én enkelt class som de så herefter udvikler og udvider – i Skyforge kan spilleren løbende vælge og skifte mellem forskellige classes (14 stk, i skrivende stund) som fx Cryomancer, Paladin, Gunner, Monk og Necromancer for at lempeliggøre tilgængelighed. Stilistisk låner spillet elementer fra science fiction og high fantasy og der er rig mulighed for at slå sig løs med både sværd, pistoler, laser-geværer eller magi – alt efter hvilken fantasy-trope du hælder mest til.

Skyforge tjener sig selv hjem gennem mikrotransaktioner af forskellige typer, men langt de fleste udgifter beror på customisation som skins m.v.

Du kan læse mere om Skyforge på spillets officielle hjemmeside
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her