Snake Pass udkommer til PS4 til marts

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 15. februar 2017 - kl. 18:53
Del denne artikel:
0 0

Den første egenproduktion fra Sumo Digital, Snake Pass, kommer til PlayStation 4 mod slutningen af marts. Mere info og gameplay trailer her.

Sumo Digital er såkaldte ”coders for hire”; et firma man ringer til, hvis man har en konverteringsopgave eller en helt specifik opgave på et igangværende projekt, som skal løses. Derfor har Sumo Digital arbejdet for firmaer som Sony, Microsoft, Sega, Electronic Arts, Activision og Disney på blandt andet Disney Infinity, LittleBigPlanet, Forza Horizon serien, OutRun og Dead Space.

Efter mere end 13 år, er Sumo Digital nu over 270 medarbejdere og er nu klar til at udgive deres eget spil for første gang. Spillet er Snake Pass, en fysikbaseret 3D puzzle-platformer, hvor man spiller den søde slange Noodle, som skal sno sig rundt på farverige baner med masser af udfordringer.

Snake Pass udkommer den 29. marts til PlayStation 4, Xbox One, PC og Nintendo Switch. Sumo Digital kunne i øvrigt oplyse, at det kun tog dem en uge, at få Snake Pass op at køre på Nintendo Switch.

Se Snake Pass gameplay traileren her

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her