Søndagsdebat: For få AAA-titler til PlayStation 4?

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 23. november 2014 - kl. 12:26
Del denne artikel:
0 0

Der er næsten gået et år siden PlayStation 4 udkom i Danmark. Ofte er snakken faldet på manglende AAA-titler på PlayStation 4, men hvad synes du?

Det er snart et år siden PlayStation 4 udkom i Danmark. Der er kommet mange spil til PlayStation 4 siden den udkom, men antallet af AAA-titler iblandt disse er et fåtal. Især hvis man tæller eksklusive AAA-titler til PlayStation 4. Godt nok er der blevet udgivet AAA-titler til PlayStation 4, men en del af disse er remakes af gamle titler før udgivet på PlayStation 3 (f.eks. GTA V og The Last of Us) og mange udgivne AAA-titler på PlayStation 4 kan også købes på andre konsoller (f.eks. Assassin’s Creed: Unity, Call of Duty, Watch Dogs, Destiny osv.). Antallet af eksklusive AAA-titler udgivet på PlayStation 4 er få.

Man må selvfølgelig også tage PlayStation 4’s alder i betragtning og kigge på hvordan PlayStation 4 har klaret sig i forhold til andre konsoller på samme tidspunkt i deres levetid.

Selvom der ofte bliver snakket om manglende AAA-titler til PlayStation 4, så har den eventuelle mangel på AAA-titler heldigvis ikke påvirket salget af PlayStation 4 konsoller, da det samlede antal af solgte PlayStation 4 konsoller pr. oktober tæller hele 13,5 millioner solgte enheder.

Hvis bare man kigger på eksklusive AAA-titler til PlayStation 4 der står til udgivelse i 2015, ser det heldigvis godt ud. Indtil videre står disse AAA-titler til udgivelse på PlayStation 4:
Uncharted 4, Metal Gear Solid 5, Gran Turismo 7 m.fl.

Hvad er jeres mening? Synes I AAA-titeludvalget til PlayStation 4 er for lav?

Giv din mening i denne uges søndagsdebat her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her