Søndagsdebat: Overlever PS Vita?

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 29. juni 2014 - kl. 08:49
Del denne artikel:
1 0

Som noget nyt her på PSlife indfører vi en ugentlig aktuel søndagsdebat, med start fra i dag. Kom indenfor og kom med din personlige mening i debatten.

Vi vil i dag her på PSlife indføre et nyt ugentligt indslag, som vil komme til at ligge her om søndagen. Det nye indslag vil være en debat der startes af os fra redaktionen. Det vil komme til at omhandle et aktuelt emne, der som oftest vil have sit udspring i én af de nyheder, vi har publiceret i løbet af ugen der er gået. Det vil være en måde at runde ugen der er gået af på, og gå i dybden med det største debatemne fra ugens løb.

Debatten vil foregå i forummet, men der vil altid blive lavet en nyhed med en henvisning dertil, når en ny søndagsdebat er blevet oprettet. Vi vil bestræbe os på at oprette en ny søndagsdebat hver uge, men hvis der i ugens løb ikke er optrådt et synderligt stort og/eller aktuelt diskussionsemne, vil der ingen søndagsdebat blive oprettet den uge.

Denne uges søndagsdebat vil omhandle PlayStation Vita, i anledning af at den ifølge Sony selv, blev lanceret i Danmark i torsdags d. 26. juni. PlayStation Vita bringer nogle interessante diskussionsemner op, for vil PlayStation Vita blive Sonys sidste konsol? Vil smartphonemarkedet overtage det håndholdte konsolmarked? Hvad er Sonys fremtidige planer for det håndholdte marked?

Dette er blot nogle af de punkter denne uges søndagsdebat omhandler. Find selv på flere og bidrag med glæde til debatten i forummet.

Vi på redaktionen er glade for at kunne præsentere jer for vores nye tiltag, og vi håber I vil tage godt imod det, ved at være med til at bidrage til diskussionen.

Følg dette link til denne uges søndagsdiskussion
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her