Sniper Elite 4: Deathstorm Part 1: Inception ude nu

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 22. marts 2017 - kl. 08:49
Del denne artikel:
0 0

Rebellion har i dag meddelt, at den første udvidelse til Sniper Elite 4 er ude nu. Få mere info om Deathstorm Part 1: Inception udvidelsen og se lanceringstraileren her.

Sniper Elite 4: Deathstorm Part 1: Inception er det første ud af tre afsnit i en ny mini-kampagne, som udkommer til Sniper Elite 4. Den nye kampagne kan spilles enten alene eller sammen med en ven og koster 52 kr og er gratis hvis man har købt et Season Pass.

På samme tid kunne Rebellion annoncere, at Night Fighter udvidelsen ligeledes er ude nu. Denne udvidelse indeholder tre nye våben, nat-kamuflage til otte forskellige våben og nye skins til ens karakter. Denne udvidelse koster 59 kr. og er også gratis hvis man har købt et Season Pass.

Sniper Elite 4 får også nyt gratis indhold i dag i form af Elimination, en ny multiplayer gamemode. Her skal to hold af seks spillere forsøge at nedkæmpe hinanden og når en spiller bliver dræbt, bliver man placeret ude på sidelinjen. Hvis ens hold så dræber en modstander, kan man blive udvalgt til at komme med i spillet igen.

Sniper Elite 4 er ude på PlayStation 4, Xbox One og PC – læs vores anmeldelse af spillet her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her