SOE forsvarer månedlig betaling

Skrevet af: Martin Grænge Hansen - 26. januar 2011 - kl. 14:58
Del denne artikel:
13 0

For pc-ejerne er det ikke helt ualmindeligt at skulle punge ud for spil som World of Warcraft og Everquest, men når det gælder konsoller er sagen en lidt anden.

Sony Online Entertainment har med DC Universe Online begivet sig ud i den dybe ende af gamer-bassinet, da de vælger at tage entre for alle der begiver sig ind i den virtuelle spilverden, som danner ramme for deres seneste udgivelse.

Ryan Peters der er talsmand for Sony Online Entertainment mener dog, at spillerne hurtigt vil finde ud af, at deres penge er givet godt ud. ”Vi vil naturligvis give folk en oplevelse af, at der er god værdi i deres månedlige betaling”, siger Peters og fortsætter: ”Vi er klar over at vi beder om meget, men jeg ynder at bruge ekstra downloadindhold som begrundelse for, hvorfor vi benytter en betalingsmodel. Hvis jeg eksempelvis fik lidt ekstraindhold til Red Dead Redemption hver måned, så betalte jeg gerne en fastsat ydelse. […] Det er præcis det vi forsøger at opnå. Vi vil give folk en fornemmelse af, at de får et godt udbytte ud af den investering som de lægger i spillet”

Allerede i næste måned begynder disse opdateringerne at tikke ind. Sony har nemlig afsløret, at en ny ikonisk karakter vil blive introduceret til spillet i løbet af februar – en figur der desuden skulle passe godt til årstiden.

DC Universe Online er det hurtigst sælgende spil som Sony Online Entertainment har udgivet. Det strøg direkte ind og overtog 8. pladsen på den danske salgsliste i den forgangne uge.

Hvordan har du det med at Sony Online Entertainment kræver penge for DC Universe Online? Er det fair? Afholder det dig eventuelt fra at købe spillet?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her