Sony afslører ny konsol i denne uge

Skrevet af: Nicolai Hansen - 5. september 2016 - kl. 17:35
Del denne artikel:
2 0

Der kan være tale om både den opgraderede og mere kraftfulde Playstation 4, den slankere Playstation 4 Slim, eller måske begge dele. Uanset hvad så kig mod Hong Kong på torsdag den 8. september.

Ifølge playstation.co.kr vil Sony på torsdag den 8. september annoncere tidspunkt og pris for en Playstation 4 konsol i Asien. Dette kommer til at foregå via livestream fra Hong Kong,og starter kl. 12 koreansk tid, hvilket skulle være kl. 19 her i Danmark. Nogle timer inden afholder Sony en pressekonference i New York, hvor det er forventet, at både Playstation 4 Slim og hardware opgraderingen Playstation Neo afsløres. Dette er dog kun en forventning fra spilpressen, og kun nyheden fra Korea er eneste sikre indikation på, at Sony er klar til at annoncere en eller flere nye konsoller.

Rygterne om en kraftigere maskine, startede tidligere på året, og i forsommeren bekræftede Sony så at en Playstation Neo er undervejs. Playstation Slim dukkede først op efter sommerferien. I første omgang blot på billeder, men hurtigt efter også som video. Playstation Slim er, som navnet antyder, en mindre udgave af den eksisterende Playstation 4.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her