Sony bekræfter PlayStation 4.5

Skrevet af: Hoder Jensen - 10. juni 2016 - kl. 15:23
Del denne artikel:
26 0

Langt om længe har Sony bekræftet at vi får en mere kraftfuld PlayStation 4 udgave, men vi får den ikke at se til E3 om en uge.

Der har været mange rygter om PlayStation 4.5, også kendt som PlayStation Neo eller PS4K. Nu har præsidenten for PlayStation Andrew House, bekræftet til Financial Times at den skam findes og den nye udgave af PlayStation 4 er på vej.

Andrew House udtaler at den nye udgave ikke er ment som en afløser, da den originale PlayStation 4 udgave ikke udgår og vil blive solgt side om side med den nye udgave. PlayStation 4.5 får support for 4K opløsning og vil understøtte alle allerede udgivet PlayStation 4 spil. Hr House ville dog ikke afsløre hvor meget mere kraftig den nye udgave bliver, dog kun at den også kommer til at understøtte PlayStatio VR og ganske overraskende at vi IKKE får den at se på årets E3 messe.

Tidligere er følgende specifikationer blevet rygtet for den nye model, hvor specielt GPU'en har fået sig et massivt boost.
Playstation NEO

Vi har derfor heller ingen pris eller dato for udgivelsen af PlayStation 4.5 og selv om mange havde regnet med den vil udkomme inden PlayStation VR eller samtidigt, så kan det måske tyde på det ikke bliver tilfældet, nu hvor Sony ikke har den klar til E3. Det er dog muligt, at Sony ikke har nok nyt at fremvise til den nye model, som kan retfærdiggøre en fremvisning, så måske de venter til Gamescom.

Vi dækker og holder naturligvis øje med hvad Sony melder ud til E3.

Ser du frem til PlayStation 4.5?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her