Sony: Driveclub ikke ramt af nedskæringer

Skrevet af: Tobias Thybo - 26. marts 2014 - kl. 20:33
Del denne artikel:
8 0

Selvom Driveclub stadig glimter ved sit fravær på PlayStation 4, forsikrer Sony, at raceren nok skal udkomme i 2014.

Usikkerheden har været stor omkring Driveclub, den eksklusive racer-simulator til PlayStation 4. Den seneste tid har spekulationerne om en fremtidig udgivelsesdato kun vokset, og for nylig blev flere udviklingshold under Sony ramt af nedskæringer. Men nu lover Sony, at det ikke kommer til at ramme Driveclub eller udvikleren Evolution Studios:

”Vi vil gerne gøre det meget klart, at udviklingen af Driveclub til PlayStation 4 kun går bedre og bedre. De udmeldte ændringer af udviklerhold hen over WWS (World Wide Studios, red.) har ikke haft nogen indflydelse på udviklingen af Driveclub eller Driveclub-holdet, som altid har været stærkt ledet og fortsat bliver det. Vi har fuld tillid til, at spillet kommer til at holde sit løfte til PlayStation 4 om at blive det første rigtigt socialt forbundede racing-spil, og vi er meget tilfredse med og begejstrede for arbejdskvaliteten fra Evolution Studios.”

Først skulle Driveclub egentlig udkomme sammen med PlayStation 4 tilbage i november, men siden har Sony tøvet med at sætte nogen endelig dato på. Men nu figurerer spillet på en officiel liste over de spil, der udkommer til PlayStation 4 i løbet af i år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her