Sony fjerner Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 18. december 2020 - kl. 09:25
Del denne artikel:
7 2

Noget lignende er ikke set tidligere; Sony vælger at fjerne Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store og begynder at refundere penge til dem der ikke længere vil have spillet.

Det skulle have været så godt. Efter 8 år udkom det længe ventede Cyberpunk 2077 til både PlayStation 4, Xbox One og PC - men der var noget galt.

De første advarselslamper begyndte at lyse, da CD Projekt Red kun viste gameplay fra PC versionen og da de endelig viste gameplay fra PlayStation versionen, var det kun spillet kørende på PlayStation 5 og PS4 Pro.

Flere advarselslamper begyndte at lyse, da spillet kun blev sendt ud til anmeldelse på PC og ikke til konsollerne - og alle advarselslamperne viste sig at være rigtige; Cyberpunk 2077 på standardkonsollerne er en katastrofe.

Så stor en katastrofe, at Sony nu, i en hidtil uset manøvre, har besluttet at fjerne Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store, så det ikke længere kan købes og er begyndt at refundere penge til de gamere, som ikke ønsker at beholde spillet. Det gælder også, hvis man har købt spillet på PlayStation 5.

Du kan søge om refundering for Cyberpunk 2077 her.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.