Sony frigiver tre nye karakter-trailere fra Detroit: Become Human

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 25. marts 2018 - kl. 14:37
Del denne artikel:
0 2

Detroit: Become Human nærmer sig sin udgivelse og her kan du komme lidt tættere på tre af hovedpersonerne i spillet. Se trailerne her.

Sony og Quantic Dream har frigivet tre traileren, hvor vi kommer lidt tættere på de tre hovedpersoner i spillet; Kara - AX400, Markus - RK200 og Connor - RK800. Se de tre trailere nedenfor.

Kara - AX400
Kara er en model AX400 androide skabt af CyberLife og er en såkaldt “Assistant Model”. AX400 modellen er ret udbredt, og er designet til at tage sig af de huslige pligter og se efter børnene. De kan snakke 300 sprog, lave mere end 9000 forskellige retter mad, hjælpe børnene med deres lektier og i stand til at lege med dem.
Kara - AX400 trailer

Markus - RK200
Markus er en RK200 androide og han tilhører den populære maler Carl Manfred, en ældre man, som ikke længere kan bruge sine ben. Carl ser ikke Markus som en maskine og behandler ham som var han et menneske. Han lærer ham at male og får ham til at læse litteratur og lytte til musik og på den måde udvikle androidens bevidsthed dag for dag.
Markus - RK200 trailer

Connor - RK800
Connor er skabt af CyberLife og en RK800 prototype. Han er skabt til at kunne assistere menneskelige politiefterforskere ved at levere teknologisk assistance og han er udstyret med et socialt modul, så han kan gå ind og blive den optimale partner i hvilket som helst team. Han er exceptionelt intelligent, kølig og dedikeret og klar til at gøre hvad som helst, for at få succes i hans missioner.
Connor - RK800 trailer

Detroit: Become Human udkommer eksklusivt til PlayStation 4 den 25. maj.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.