Sony kommenterer på Dualshock 4’s analogstickproblem

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 29. januar 2014 - kl. 14:09
Del denne artikel:
11 0

Dualshock 4 er en god controller, men nogle oplever desværre at analogsticksne går i stykker efter kort tid.

Mange PlayStation 4 ejere er især glade for den medfølgende controller Dualshock 4, som de synes er en stor forbedring i forhold til de forrige controllere fra Sony. Desværre halter Dualshock 4 på et punkt, nemlig på dens to analogsticks. Nogle spillere oplever at gummiet på controlleren går af i små dele, eller sprækker. Dette er selvfølgelig ikke i orden, da man må gå ud fra controlleren er i stand til at kunne klare det samme som de forrige controllere fra Sony.

Sony har kommenteret på problemet og det kan ses her:

“A very small number of users have reported to us that the rubber surface of their Wireless Controller DUALSHOCK®4′s analogue sticks have torn.
Although the rubber material of the analogue sticks fulfils our quality assurance standard, we will inspect individual DUALSHOCK®4 controllers experiencing this symptom, and will replace them with new ones for free as long as they are within the warranty.


På PlayStation nyhedssiden www.thesixthaxis.com har der været en afstemning omkring hvor mange spillere der har oplevet problemer med deres Dualshock 4 controller. Ud af over 6000 stemmer, så oplever 37,52% en eller anden form for slid på deres controller og 9,95% oplever meget slid på gummiet på controlleren.

Så når 10% af 6000 oplever store problemer med slid på controlleren og over en tredjedel oplever mindre slid på controlleren, så er der altså ikke kun tale om et lille antal brugere, som Sony siger.

Heldigvis tilbyder Sony en ny controller hvis man oplever slid på sin controller, så hvis man gør det er det bare at gå ind i butikken man købte den i og så vil de højst sandsynligt give dig en ny.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her