Sony kommenterer på PlayStation Vita 2, bagudkompatibilitet og mere

Skrevet af: Andreas Ladegaard - 5. juni 2017 - kl. 23:13
Del denne artikel:
5 4

Som altid op til E3, går der masser af rygter og det kan være svært at vide hvad man skal tro på og hvad man kan håbe på. Sony kommenterer på et par ting og maner andre i jorden.

I et for nylig afholdt interview med præsidenten for Sonys division af Europa, Jim Ryan, blev der kommenteret på en række ting. Nogle mere interessante end andre.

Der er gået rygter om en mulig efterfølger til PlayStation Vita, men dette bliver, inden for nærmeste fremtid, ikke en realitet. Jim Ryan kalder endda rygtet decideret latterligt og anfører at Sony ikke vil bevæge sig ind på det håndholdte spillekonsolmarked inden for den nærmeste fremtid. Han udtaler yderligere:
“To be honest, the Vita just didn’t reach critical mass in the U.S. or Western Europe,” he says. “I don’t know if it was that it was more technology people had to carry around, or more things to charge, or whether their phone or tablet were taking care of that. But once the content slowed in that pipeline, it became hard to keep the Vita as a going concern.”


Bagudkompatibilitet har længe været et diskussionsemne. PlayStation 3 udgaven med 60 GB var bagudkompatibel med spil både fra PlayStation 1 og PlayStation 2, men de senere PlayStation 3 versioner måtte undvære denne funktion, til fordel for en billigere pris. Bagudkompatibilitet er på PlayStation 4 i nogen grad allerede muligt via PlayStation Now, men det lader desværre til Sony ikke kommer til yderligere at vægte denne funktion højt. Dette udledes af denne udtalelse af Jim Ryan:
“When we’ve dabbled with backwards compatibility, I can say it is one of those features that is much requested, but not actually used much.”


Sony bekræfter at en udvikling af Dualshock 4 controlleren, en såkaldt ”Pro” udgave, er noget de fortsat arbejder med.

Til sidst udmelder Jim Ryan, at der ikke er planer om at udgive eksklusive titler til PlayStation 4 Pro udgaven. Han mener stadig der er masser af kræfter i den almindelige udgave af PlayStation 4 og at Sonys fokus lige nu ligger på at få spil til at køre rigtig godt på begge PlayStation 4 udgaver.

Dette var lidt udmeldinger fra Sony og formentlig små antydninger af hvad noget af deres pressekonference til E3 kommer til at omhandle.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her