Sony: mest dedikeret til nye titler

Skrevet af: Tobias Thybo - 18. december 2013 - kl. 22:27
Del denne artikel:
3 0

De helt nye titler har en god ven i Sony, mener selskabet selv. Samtidig erkender man, at Playstation 4 skal gøre det bedre end sin forgænger.

Med helt nye titler som Destiny, Watch Dogs og The Division sammen med de eksklusive Playstation-titler The Order: 1886 og DriveClub over det næste års tid skorter det ikke på nye oplevelser, og det er Sony opmærksomme på:

”Vi er mere dedikeret til etablering og levering af ny IP end de fleste andre platform-indehavere derude.”, fortæller Sony Computer Entertainments direktør Andrew House til MCV.

Andrew House er godt tilfreds med støtten fra spiludviklere til udgivelsen af Playstation 4 og ser også positivt på fremtiden:

”I forhold til ren bredde og dybde er vi i bedre form, når det kommer til tredjepartsstøtte for denne konsoludgivelse end i hvert fald nogen, jeg nogensinde har udgivet. Og jeg tror, at den tidlige forbruger kommer til at være med, hvis de har følelsen af, at der er en køreplan for godt indhold, der vil komme hen ad vejen, og du har nævnt nogle af de spil, der er blevet annonceret (Destiny og Watch Dogs, red.), som også er helt nye IP, som jeg tror er utrolig vigtigt.”

Playstation 3 var ikke den samme succes som sin forgænger med omtrent 80 millioner solgte enheder mod Playstation 2'ens mere end 150. Og sidste generations manglende dominans er også et sted, Andrew Houser gerne vil ændre på:

”PS4 har en mulighed for markant at overgå, hvad vi har opnået med PS3. En årsag er, at vi lægger ud med en pris, der er mere forbrugervenlig, end vi havde til PS3.”

Ifølge MCV solgte Playstation 4 250.000 enheder de første to døgn efter sin udgivelse.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.