Sony overvejede en PlayStation 5 “Series S”

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 18. september 2020 - kl. 21:17
Del denne artikel:
0 0

Sony overvejede at lave en “Series S” udgave af PlayStation 5, men vurderede at den ikke ville blive nogen succes. Mere her.

Både Sony og Microsoft lancerer to versioner af deres nye konsoller til november, men deres strategier er meget forskellig. De udgiver begge en topmodel af deres nye konsoller og mens Sony leverer to nærmest ens maskiner, forskellen er blot, at den lille udgave kommer uden et diskdrev, så går Microsoft i en anden retning og udgiver en betydeligt billigere, og hardwaremæssigt svagere, udgave af den nye konsol, henvendt mod en anden målgruppe end både Series X og PlayStation 5.

Sony overvejede dog på et tidspunkt at gå samme vej som Microsoft, men endte med at droppe ideen, da den ville være “for problematisk”, som Sony Interactive Entertainments CEO Jim Ryan siger i et interview med AV Watch.

PSlife Share!

Han siger også, at gamere, der køber konsoller gerne vil have en konsol der kan holde 4-6 år og ikke en maskine der vil blive forældet i løbet af få år. Han tilføjer, at man tidligere har set low-spec konsoller blive mere eller mindre fiaskoer, så den vej ønskede Sony ikke at gå med deres PlayStation 5.

Det er dog lidt uklart hvilke “low-spec konsoller” han taler om, for Nintendo Switch, som er den svageste af de nuværende konsoller sælger mere end både PlayStation og Xbox og hans egen PlayStation 4 Slim sælger stadig bedre end PlayStation 4 Pro.

Det bliver spændende at se, hvem af de to konsol-giganter, som får mest succes med deres strategi for fremtiden.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her