Sony præsenterer flotte Horizon: Zero Dawn salgstal

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. juni 2017 - kl. 17:37
Del denne artikel:
2 3

Der er ingen tvivl om, at Horizon: Zero Dawn er populært - i hvert fald hvis vi skal tro på de flotte salgstal som Sony har præsenteret.

Horizon: Zero Dawn udkom den 1. marts og bare 16 dage senere kunne Sony meddele, at spillet havde solgt mere end 2,6 millioner eksemplarer på de første to uger. Dermed var spillet den bedst sælgende nye IP fra Sony selv nogensinde på PlayStation 4 og udvikleren Guerillas bedste lancering i firmaets historie.

I de efterfølgende halvanden måned, frem til den 30. april, solgte Horizon yderligere 800.000 kopier, så det samlede salgstal nu ligger på 3,4 millioner eksemplarer. Sony har ikke specificeret, om det er salg til detail-ledet eller om det er salg til slutkunden - altså os, gamerne.

800.000 kan måske lyde som et lavt tal på halvanden måned, når det nu tidligere præsterede 2,6 millioner på 14 dage, men de første par uger er altid de bedste for et nyt spil og derefter falder salget typisk til et mere jævnt niveau. Med mindre man altså hedder Grand Theft Auto V, som man har indtryk af bare sælger, sælger og sælger.

Horizon: Zero Dawn er ude eksklusivt til PlayStation 4 og en udvidelse til spillet er bekræftet, men der er ingen informationer omkring udvidelsen endnu. Du kan læse vores anmeldelse af Horizon: Zero Dawn her.

PSlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her