Sony: PS Plus skal tiltrække små udviklere

Skrevet af: Tobias Thybo - 17. december 2013 - kl. 15:50
Del denne artikel:
0 0

Sonys Andrew House rækker hånden ud mod spiludviklere fra mobilmarkedet. PS Plus kan give dem et publikum og plads til kreativitet, siger han.

Med et Playstation Plus-abonnement er man garanteret en vis mængde gratis spil, store som små, i løbet af året, og ifølge direktør hos Sony Andrew House vil det kunne tiltrække de mindre udviklere, der har svært ved at finde fodfæste:

”Med Playstation Plus er vi nærmest snublet over en fremragende måde at forbinde selvstændige spiludviklere med et publikum”, siger Andrew House til CVG.

House mener, at hans platform giver udviklerne mere plads til at strække sig:

”Fra hvad selvstændige udviklere fortæller mig, er mobilverdenen en stadig større kamp for dem, der leder efter et publikum, så vi har mulighedet for at give selvstændige spiludviklere to ting. Den ene er muligheden for at strække benene kreativt, med opdelte brugerflader og en oplevelse på storskærm. Og den anden ting er at forbinde dem med et publikum.”

House tilføjer, at PS Plus for mange brugere har givet muligheden for at prøve spil, man ellers ikke ville være faldet over, og at det har stor betydning for Sony.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.