Sony runder 2,1 millioner solgte PS4

Skrevet af: Tobias Thybo - 3. december 2013 - kl. 13:43
Del denne artikel:
8 0

Playstation 4 er landet solidt på benene med blandt andet 700.000 solgte enheder i Europa og Australien henover weekenden.

Efter udgivelsen i fredags har det været svært at støve én eneste Playstation 4 op rundt omkring i de danske butikker, og det er der en god grund til. Sony kan nemlig fortælle, at selskabet har afskibet ikke mindre end 2,1 millioner konsolenheder på verdensplan frem til den 1. december.

Af disse 2,1 millioner har 700.000 fundet primært europæiske og australske hjem, siden PS4 udkom i fredags. Andrew Houser, direktør hos Sony Computer Entertainment, er også fortrøstningsfuld for fremtiden:

”Imens PS4s evner vil fortsætte med at udvikle sig, forbliver vores engagement til spillere og banebrydende underholdning urokkeligt. Vi tror, at videospil repræsenterer tinden af kunst og underholdning, og vi vil arbejde utrætteligt på at sikre, at Playstation forbliver det bedste sted at spille.”

I Danmark ser det stadig ud til, at der bliver svært at finde sig en PS4 til juletid, hvis man ikke har en forudbestilling i hus.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her