Sony: skærmforskel på Vita Slim minimal

Skrevet af: Tobias Thybo - 31. januar 2014 - kl. 16:55
Del denne artikel:
2 0

Efter bekymring om den LCD-skærmen i den nye PS Vita Slim beroliger tager Sony til genmæle. Forskellen er lille, hvis ikke usynlig, forsikrer selskabet.

I løbet af den nærmeste fremtid vil den nuværende PS Vita glide ud af butikkerne og erstattet af den nye PS Vita Slim. Den nye model har skåret fedtet væk, men den gamle OLED-skærm er også blevet erstattet med en LCD-skærm – noget, der har vakt bekymring hos potentielle købere. Men hos Sony mener man, at det er besværet værd:

”Det der har ændret sig, er, at LCD-teknologien er blevet bedre, så vi tror, at forskellene er meget små. Derudover er der også i brugen af LCD-teknologi nærmere end OLED-teknologi en måde at formindske tykkelsen. Der kan fokuseres på: 'Åh, jeg er ikke sikker på, at det er helt så godt'. Men vi ville ikke introducere enheden, hvis det kompromis var markant. Vi synes, det er lille, hvis ikke usynligt. Det giver større fordele end ulemper – det hjælper med batteriliv, med tykkelsen. Vi tror, at disse er større sejre end nogen subtile – hvis der er nogen – reduktioner i den visuelle kvalitet.”, fortæller direktør i Sony UK Fergal Gara til Eurogamer.

Det er ingen hemmelighed, at PS Vita siden sin udgivelse for næsten to år siden har kæmpet med at finde sin plads på markedet, men Sony tror stadig på deres håndholdte:

”Vi er stadig stolte af at støtte den, vi tror stadig, at den spiller en rolle. Vi ved, at den måske ikke er enorm, men den kan stadig være en sund forretning og et meget fint PlayStation-produkt.

Udover den nye skærm tæller blandt forandringerne i PS Vita Slim en 20 % tyndere og 15 % lettere krop, en times ekstra batteritid og 1 gigabyte intern plads. Indtil videre har kun Storbritannien fået sig en udgivelsesdato i Europa. Her er den klar fra den 7. februar.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her